Jeg har været medlem af Naturbasen siden 2007, hvor jeg netop havde afsluttet gymnasiet som sproglig student. Interessen for naturen kan dog føres helt tilbage til barnsben, hvor jeg altid har været fascineret af verden omkring mig, særligt i forhold til andre kulturer, historie og ikke mindst insekterne. Som naturlig forlængelse af studentereksamen læste jeg fra 2008 til 2014 gymnasierettet filosofi og historie på Københavns Universitet mens interessen for leddyr voksede som hobby ved siden af. Hovedfaget blev afsluttet med et videnskabsfilosofisk speciale om de taksonomiske problemer i den moderne biologi (Kort fortalt: Artsnavne er knyttet til en art som statisk begreb, mens arter rent evolutionært er dynamiske begreber i konstant forandring) og på den måde kunne jeg binde en knude på min interesse for verden med et ben i både den humanistiske og naturvidenskabelige lejr. Dette blev også fulgt op af en ansættelse som samlingsmedarbejder i 2015 på Zoologisk Museum i København, hvor jeg som en af få havde adgangskort til både det biovidenskabelige og humanistiske fakultet.
Siden da er tingene gået slag i slag, og jeg har arbejdet som naturvejleder ved Nysted Hajkutterfestival 2014-2016, Udbyder af insektkurser i ungdomsskolen ved både Guldborgsund og Solrød 2014-2015 og underviser i feltbiologi på Københavns Universitet 2015-2016. Derudover lavede jeg frivilligt overvågningsarbejde for Vordingborg Kommune i 2017, hvilket i første omgang resulterede i en virksomhedspraktik i kommunen i 2019 hvor jeg bl.a. var med til at opdatere kommunens insekt-rødliste og fungerede som entomologisk kompetence på naturvejlederens efterårsture. Fra 2020-2021 var jeg med til at udbyde kurser i kommunens grejbanker og artsovervågning i forbindelse med TV2's lancering "Danmark Redder Jord". I 2021-2023 har jeg været tilknyttet Vordingborg Kommune i et projekt med at lave nogle informative plakater til at dele ud i kommunens institutioner og senere målrette som undervisningsmaterialer. I 2024 har jeg været ansat samme sted som biodiversitetsmedarbejder for at fremme kommunens driftsstrategi 2021 med fokus på biodiversitet efter vi vandt titlen som "Danmarks Vildeste Kommune" i 2022. Ved siden af har jeg været tilknyttet Dybsø Naturskole fra 2022, hvor jeg arbejdede i en praktik og senere er blevet hængende som bestyrelsesmedlem i foreningen "Natur & Ungdom" og arrangerer fede oplevelser i naturen for børn og unge. Endelig har jeg især været brugt som entomologisk konsulent i forbindelse med kortlægningsprojekter som udover Vordingborg Kommune tæller Langeland Kommune, Gribskov Kommune, Taastrup Kommune, Lolland Kommune, BaneDanmark og ekskursioner med entomologisk forening.
Mit primære arbejde har dog gennemgående været funderet omkring undervisning, hvor jeg har været på Dannelunde Skole 2015-2016, Præstø Privatskole 2016, Rødbyhavn Asylskole 2016, Horslunde Realskole 2017-2018, Møn Skole 2018-2019, Nysted Skole 2019-2021, Druestrup Friskole 2022-2023 og Nysted Skole 2024-. Jeg har primært undervist i historie, kristendom, samfundsfag, engelsk, natur/teknik og biologi.
Jeg synes alle levende organismer er sjove i en eller anden forstand, men jeg har klart mit blødeste punkt for leddyrene og herunder især landlevende biller og tæger, men har snart planer om at udvide lidt til vanddyrene. Af udstyr bruger jeg nu et Canon EOS 90D Spejlreflekskamera med 100mm Canon Makrolinse. Derudover bruger jeg en Raynox DCR-250 til at forstørre dyrene yderligere, hvilket lader sig gøre ved en kombination af en rund, hvid opvaskebalje og en monteret blitz: Canon Speedlite 430 EX II. Jeg bruger Irfanview til billedredigering.
Da jeg sjældent kan begrænse mig særlig meget kan man også finde mig med en metaldetektor ved hånden om efteråret og vinteren eller i færd med at transskribere et skifte, kirkebog eller en folketælling, da jeg har slægtsforsket i snart 15 år.