Jeg er født i 1931. Min interesse for insekter og botanik går tilbage til 1938, hvor jeg var 6 år. Min far, der var forsøgsleder ved Landbohøjskolen, deltog i en forsøgsrække, der havde til formål at finde metoder til at komme den flueplage til livs, som dyr og mennesker levede med på landejendomme. Arbejdet blev afsluttet med udgivelsen af bogen Stuefluen og Stikfluen, skrevet af professor Mathias Thomsen. I bogen var der fine farvebilleder med fluer, larver og pupper. Min interesse blev straks vakt. Jeg ville samle på fluer. Mine fluer blev sat i en af min fars tomme cigarkasser og gik naturligvis hurtigt til. Først i 1945 anlagde jeg en "rigtig" samling af forskellige insektgrupper, og gennem en årrække derefter samlede jeg primært biller, som jeg har fine repræsentative samlinger med, men også fluer og hvepse.
Da jeg sidst i 1980´erne gik på pension, blev der megen tid til insekterne. Min kone og jeg havde sommerhus i Tisvilde. Sommerhusgrunden var det nærmeste, man kan komme en rigtig naturgrund med alle egnens naturtyper, heriblandt vand- og sumppartier, med et meget stort antal af egnens plantearter. Et helt fantastisk rigt dyreliv kunne opleves på grunden. I 1994 påbegyndte jeg en lokalfaunistisk undersøgelse af egnens svirrefluefauna. Da jeg afsluttede undersøgelsen i 2014, havde jeg registreret 175 arter. Af disse var ikke færre end 165 fundet på sommerhusgrunden. Der var derefter fra UTM-kvadrat UC11, som Tisvilde Hegn og omegn hører til, kendt 199 svirrefluearter.
I 2014 solgte vi sommerhuset. Nu hjælper jeg lidt til på Fugle og Natur med bestemmelse af især svirrefluer. Jeg hygger mig også med at konstruere digitale bestemmelsesnøgler til insekter. Det arbejde giver nogle spændende udfordringer og er godt for hjernen i en høj alder.
I 2009 skrev jeg og Rune Bygebjerg i Entomologiske Meddelelser om den nye havesvirreflueart Syrphus nitidifrons. I 2016 fik jeg i Entomologiske Meddelelser publiceret min artikel Svirrefluer fra Tisvilde-egnen. Artiklen indeholder en oversigt med de 199 arter, der nu kendes fra egnen, og fortæller om deres levevis. Jeg har et stort antal særtryk af artiklen, så hvis nogen måtte være interesserede, sender jeg gerne et særtryk. Artiklen fylder 21 sider.